Ik zoek een horeca bijbaan

Heb jij interesse om te werken op de verschillende locaties en functies binnen de horeca? Dan ben je hier aan het juiste adres. Doe mee en maak deel uit van de ServiceRoyal familie. Wat kunnen wij bieden? Bij  ServiceRoyal kun je verschillende soorten werkzaamheden in Nederland uitvoeren. Je kunt als student zonder ervaring beginnen en een training volgen om zo meer vaardigheden te verwerven binnen jouw gewenste vakgebied. Als je voldoende ervaring hebt opgebouwd dan gaat je salaris omhoog.

Housekeeper

Ik zoek een studenten kamer

Ben je enthousiast om het echte studentenleven te ervaren? Dit kan door een van onze studentenkamers te huren. Hier vind je een leuke kamer dicht bij je universiteit. Geef je de voorkeur  aan iets meer privé of is een kamer in een gedeeld huis met andere internationale studenten meer wat je in gedachten hebt? Bij ons vind je precies  wat je zoekt en wij rekenen geen bemiddelingskosten.

Books

Ik zoek horeca personeel

Heb jij een of meerdere extra horecamedewerkers nodig voor een dag, een week, een maand of zelfs een langdurige samenwerking? Laat ons dan weten welke persoon en voor welke functie je iemand nodig hebt en wij koppelen je aan een van onze beschikbare kandidaten. Wij denken in oplossingen en zullen de geschikte kandidaat voor jou vinden. Wees dan ook niet verlegen om contact met ons op te nemen, zelfs als je denkt dat het te laat is.
We maken het gemakkelijk voor je ook al lijkt het soms onmogelijk. 

Man with laptop

Stappen

Je wilt je aanmelden, maar hoe werkt het eigenlijk en wat kun je verwachten?

1. Registratie

Klik onderaan op "aanmelden" vul het formulier in en verstuur het.
We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Simpel.

2. Afspraak

Nadat we telefonisch contact met je hebben opgenomen en we wat meer over elkaar hebben geleerd, plannen we een afspraak waarin we alles bespreken over de baan waarin je bent geïnteresseerd.
Laten we nu samen een kop koffie drinken.

3. Proces

Nu je weet wat je baan inhoudt, waar de locatie is en hoeveel uren per dag of per week je word ingepland. 
Opwindend!
Wij helpen je graag verder met het invullen van het aanmeldingsformulier en wij kunnen niet meer wachten op jouw eerste werkdag, jij ook?


4. Evaluatie

Je eerste opdracht is al gedaan !
Hoe voelde je je in je nieuwe rol met je nieuwe collega's? We zullen nu samen jouw prestaties evalueren.
Voldeed het aan jouw verwachtingen en wilt je het herhalen?
Geweldig, dan maken wij een volgende planning voor je!


5. Beloning


Goed gedaan toppertje!
Nu hoef je allen nog maar te wachten op je welverdiende beloning.
Je ontvang jouw salaris altijd binnen twee weken na jou eerste werkdag.

We gaan beginnen 

Ontmoet nieuwe mensen en werk samen met je vrienden.

Als je minimaal twee keer per week beschikbaar bent, dan is dit je kans. Ontmoet nieuwe mensen en laat je vrienden over ons weten. Werk samen en geniet van een leuke atmosfeer en een goede beloning.
Onze vacatures kunnen je studentenleven in Maastricht nog leuker maken, je leert veel, komt op interessante plekken en je werkt samen met leuke  professionals met jarenlange ervaring.

Jij kiest, wij plannen.

Iedereen is op zoek naar iets anders als het om werk gaat. Of het is een bijbaan naast je studie met een onregelmatig rooster, of je wilt meer stabiliteit vinden met vaste uren. Je kunt het zo gek niet verzinnen maar bij ons is het mogelijk.
Vertel ons jou situatie en wij adviseren je. Bij ons vind je een op maat gemaakte vacature binnen de horeca wereld.

Deel uitmaken van onze ServiceRoyal familie

Goed teamwerk bevordert de sfeer die vriendschap en loyaliteit koestert. Dit motiveert onze medewerkers om hard te werken, samen te werken en elkaar te steunen.
Wij staan voor je klaar vanaf het begin om je te begeleiden, te ondersteunen en te helpen waar nodig.

Werk en studie combineren?

Ja dat kan! 
Als werkstudent moet je een balans vinden die bij je past.
De beste manier om dat te doen is vooruit te plannen, maar wat betekent dit eigenlijk?
Zoek eerst je schoolrooster uit en laat ons daarna weten op welke dagen je eventueel zou kunnen werken. Je krijgt dan te horen welke opdrachten er beschikbaar zijn. Dit is de beste manier om het te combineren. Je krijgt zo een flexibele bijbaan waarmee je gedurende je schoolrooster kunt werken.
Sta je al ingepland voor een opdracht maar is er iets tussengekomen en ben je genoodzaakt de opdracht te annuleren? Laat het ons dan vooraf weten en wij lossen het samen op.

Communication is the key.


Horeca Vacatures

Housekeeper

Bijbaan in de housekeeping

Washing dishes

Bijbaan in de afwas

Chief

Bijbaan in de keuken

Hand with food

Bijbaan op events/ in de bediening

Maak een afspraak