Ik zoek horeca personeel

Mensen matchen

Heb jij extra personeel nodig? Vertel ons voor welke gelegenheid, of het een eenmalig project is of misschien wel voor een langdurige samenwerking. Wij weten dat horeca meer is dan allen maar werkervaring en dat het vooral gaat over mensen en hun competenties. Vertel ons meer over wat je zoekt zodat wij de beste match kunnen vinden voor jou horeca zaak.

Payrolling

Wij selecteren de juiste mensen, nemen ze vervolgens in dienst en bepalen hun salaris.
Wij nemen het juridisch werkgeverschap en de bijhorende risico's van je over. Als laatste factureren we ook nog eens de gewerkte uren voor afgesproken tarief.

Jij hoeft allen maar te bepalen hoe lang je onze mensen nodig hebt, simpel.

Detachering

Hier huur je personeel in via ons en lopen wij de werkgeversrisico's .
Wil je een van onze beschikbare mensen inhuren of misschien heb je zelf al iemand? Probeer het dan eerst uit via ServiceRoyal. Wist je dat je wettelijk na 1040 uren de werknemer kan overnemen?
Dus neem de tijd en beslis later of je de juiste kandidaat in huis hebt.

Uitzenden

Nadat we van jou een aanvraag voor personeel hebben gehad gaan wij aan de slag om de juiste match voor jou te vinden. Bij ons kun je al terecht als je iemand zoekt voor minimaal 3 uur.

Wie heb je nodig?

Housekeeping medewerker

Wij werken voornamelijk met Engels-sprekende mensen met internationale achtergrond die door onze samenwerking nieuwe werkervaring willen opdoen.

Onze medewerkers zijn de facto hardwerkend, gemotiveerd en productief en hebben weinig toezicht nodig.

Als jij op zoek bent naar goed housekeeping personeel voor een langere periode dan is de eerste dag een gratis proef dag en beslis je daarna of je met  deze persoon wilt verdergaan.

Keuken hulp/Afwasser

Als jij op zoek bent naar hulp in de keuken dan ben je bij ons aan het goede adres.

Wij weten als geen ander dat afwasser en spoel hulp een essentiële taak in de keuken is en dat het daarom ook belangrijk is om hiervoor de juiste persoon te vinden. Een persoon met hands-on mentaliteit en iemand die direct aan de slag gaat.

Kok

Het vinden van een kok is niet eenvoudig maar daarom wij zijn hier om je te helpen. De kok is het gezicht achter de kwaliteit van het eten en is een van de belangrijkste schakels binnen je succesformule. Neem daarom de tijd voor het invullen van deze functie en neem de juiste beslissing. Wij gaan zoeken op verschillende niveaus en zorgen voor een goede match.

Assistent kok

Zelfstanding kok

Chef kok 

Catering/ Bediening medewerker

Misschien heb jij nog extra personeel nodig voor je evenement, familiefeest of festival. Zoek je nog mensen voor achter de bar, als serveerster of voor achter de schermen?
Wij hebben een grote groep van personeel, die graag de handen uit de mauwen steken.

Vraag aan